Cristiano Ronaldo oldalán tűnt fel a magyar modell, most szexi fehérneműs képek készültek róla!

Leírni is ijesztő: lassan tíz éve már, hogy a magyar modellről és a többszörös aranylabdás portugál támadóról szótak a hírek világszerte - Mariann most egy pikáns fotósorozata kapcsán kerül a hírekbe.

Kilenc éve már, hogy a portugál válogatott Magyarországra érkezett, soraiban azzal a Cristiano Ronaldoval, aki már akkor is a világ egyik legjobb játékosának számított. A nyíregyházi származású modell, Fogarasy Mariann néhány héttel korábban David Beckhamet csípte el egy közös képre, de nem titkolta, Ronaldo-ra fáj a foga. Ismét sikerrel járt, azzal a dedikált nyuszis magazinnal lepte meg, amelynek ő feszített a címlapján, egy Ronaldo mezzel takargatva magát.

Mariann a világsztárt a TWN jelenlegi munkatársával egy hotel bárjában csípte el, közös kép és videó is készült róluk. Sőt, miután Ronaldoék eltűntek, néhány perccel később a csapat egyik segítője tűnt fel sietve, és egy telefonszámot szeretett volna kérni a modelltől... A történet folytatása azóta is hétpecsétes titok! Egy dolog azonban nem:

Mariannt a napokban fehérneműben fotózták Budapest belvárosában! Hihetetlen, milyen formában van még mindig!

Kattints a képekért!

24 óra