Bea asszony megmutatta: ezért bukik az éttermén - fotók

Tizenhat ezer forintos áron 48 vendég vett hozzá belépőt, mégsem nagy üzlet Bea asszony borvacsorája.

Ötfogásos vacsora, bor- és űdítőfogyasztás is benne van Gáspár Bea borvacsorájában, ahová közel ötvenen belépőt is váltottak elővételben. Győzike feleségének első vállalkozása mégsem ígérkezik nagy üzletnek. 

"Ez az első vállalkozásom, és alig várom, hogy beinduljon. Tudom, ráfizetek az első vacsorára, de ez legyen a legnagyobb problémám. Már 50 ezer forint adóelőleget is befizettem, valamint legalább 100 ezer lesz a benzinköltségem, annyiszor kell emiatt Salgótarjánból Pestre jönnöm. A férjem és a két lányom is ingyen dolgozik majd, mert csak két felszolgálót tudok fizetni." - mondta a Blikknek Bea asszony.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

gasparbea (@gasparbea) által megosztott bejegyzés,

A lap kiszámolta, több mint 760 ezer forint lesz Bea estjének bruttó bevétele, a kiadások azonban így is jelentősek.

"Ebből 300 ezret számolok az alapanyagokra, amiben még nincs benne az üdítő, és azt sem tudom, hány kiló lesz majd a 60 kacsacomb, mert a meghívott médiások miatt 60 adagot főzök, nem 48-at. A Király utcában látványkonyhát bérelni sem olcsó mulatság, de legalább a borral szerencsém volt. Kiváló minőséget kapok kedvező áron" - tette hozzá Bea, akinek támogatója nem akadt.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

gasparbea (@gasparbea) által megosztott bejegyzés,

Egy szakértő szerint egy ilyen hely bérleti díja akár félmillió is lehet egy napra. Azaz a bevétele feltehetően a költségeit sem fedezi, pedig Győzike apukája tyúkkal tepertővel és kolbásszal is kisegíti őt.

Győzike nem mindennapi képeket osztott most meg, hogy meg is értsük a" rossz üzlet" okát!

Kattints a részletekért és képekért!

24 óra