Kulcsár Edina nehéz döntést hozott!

Úgy tűnik, összecsaptak a hullámok a feje felett.

Bármelyik percben megérkezhet Kulcsár Edina és Csuti kisfia, Medox, a jelek szerint az utolsó napokban is akad bosszankodnivalója a volt szépségkirálynőnek. Edina és párja a várandósság kilenc hónapja alatt is aktív életet élt, és minden egyes pillanatukról boldogan számolt be a rajongóknak. Úgy tűnik akadtak, akiknek ez sem elég. 

Kulcsár Edina döntött! 

Biztos nem volt egyszerű, pláne most, hogy rövidesen gratulációk ezreit kaphatná, amelyek hosszasan melengetnk a lelkét, de kénytelen volt valamit kitalálni. Az utóbbi napokban ugyanis egyre többen támadták őt a kommentelők a posztjai miatt. Edina egy ideig becsülettel harcolt az igazáért, de a jelek szerint ráébredt, jelen helyzetben és állapotában ez sok jóra nem vezethet. 

Edina letiltotta a kommenteket azoknál a posztoknál, amelyek nem a szakmájával, munkájával kapcsolatosak. Sőt, nagyon sok kép alatt mindent törölt is.

Hogy döntése végleges-e? - ez csak a jövőben derül ki. De feltételezzük, hogy nem.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

❤️❤️❤️ #csuti #mylove #myhusband #tb

Szabó-Kulcsár Edina ??❤️ (@edinakulcsar_official) által megosztott bejegyzés,

Nem lepődnénk meg, ha a következő képük már a szülőszobáról érkeznek: Kulcsár Edina ugyanis bármelyik pillanatban a világra hozhatja első gyermeküket, Medoxot. A szépségkirálynő alaposan kimaxolta a várandósság minden egyes percét, így természetesen ez idő alatt a szerelmével pikáns közös képek is készültek róluk.

24 óra