Nyomoznak: 11 éves kis­lánnyal sze­xel­he­tett két magyar sztár­spor­toló

Egy feljelentés alapján folyik nyomozás, amelynek érintettje két magyar sztársportoló. A gyanú szerint egy 11 éves lánnyal szexeltek.

A Blikk arról ír, a lány eleinte szerette volta eltemetni magában a történteket, később azonban megnevezte a támadóit. A történetet saját maga, egy kézzel írott levélben írta le egy rokonának. A dokumentum részletezi a hónapokon keresztül zajló szexuális aktusokat, azok helyszíneit, csatolták a rendőrségi feljelentéshez.

A rendőrség nyomoz és kiemeltként kezeli az esetet. A Blikk híre szerint a rendőrség az esetet „szexuális erőszak bűntett gyanúja miatt indított nyomozásban vizsgálja”. A tetteseket egyelőre nem nevezték meg.

Ha a vádak igaznak bizonyulnak, a tizenkettedik életévét be nem töltött személy sérelmére elkövetett szexuális erőszak 5–15 évig terjedő szabadságvesztéssel büntetendő.

Egyelőre a hatóságok nem közöltek neveket, így nem lehet tudni, kikről van szó pontosan. De természetesen, amint kiderül, beszámolunk róla, csk úgy, mint az ügy további fejleményeiről.

Sport