Kasza Tibiék végre elárulták születendő kislányuk nevét!

Amióta kiderült, hogy Kasza Tibiék szülők lesznek, természetesen úton-útfélen a babáról faggatják őket. Többek között arról, mikor születik majd meg kislányuk.

Kasza Tibi és szerelme, Manker most a TWN.hu-nak mesélt először arról, miért nem beszéltek eddig soha arról, mikor születik majd meg a kislányuk. Az ember azt hihetné, hogy ők, akik a nagy nyilvánosság előtt élik az életüket, akik a közösségi oldalaiknak köszönhetően százezrekkel, milliókkal osztják meg mindennapjaikat, természetesen a születendő babájuk életéről is elárulnak majd mindent. De nem. Tibi most határozottan elárulta az okát is.

"Manóval úgy döntöttünk, hogy csak azt áruljuk el, melyik trimeszterben járunk. Sokan zokon veszik, hogy miért nem mondjuk el, hogy pontosan mikor születik a kislányunk." - magyarázta megkeresésünkre Kasza Tibi, aki nem titkolja, ez egy abszolút tudatos döntés eredménye.

 

Családi reggel ???? @kaszatibiofficial @darai_andrea ?

A post shared by KASZA CSALÁD (@manofejek) on

 

 

"A rengeteg bíztatás mellett azért sokakból ilyenkor kibújik az önjelölt szakértő, mindenki egy fotó alapján megítéli, hogy neki most elég nagy-e a pocakja, vagy elég kicsi, evett-e eleget, meg ivott-e eleget, és most vizesedik-e éppen, vagy nem vizesedik,... Ezt a kis intimitást szeretnénk megőrizni magunknak, hogy azért napra pontosan ne tudják kiszámolni azért a követők, hogy mikor születik a baba. Úgyis meg fogjuk mutatni majd ha eljött az ideje. Reméljük, ezt a rajongók megértik." - magyarázta a leendő apuka, aki épp Angliában nyaral szerelmével.

"Hogy pontosan mikor érkezik, az a mi kettőnk titka" - szögezte le Tibi.

De úgy látszik engedtek a rajongók nyomásának és végre elérkezettnek látták az időt hogy elárulják születendő kislányuk nevét.

A bejelentésért kattints!

24 óra