Váratlan fordulat! Nagy bajban van Lagzi Lajcsi!

Váratlan tragédia hozza nehéz helyzetbe Galambos Lajost.

Emlékezetes, Lajcsit 2015 szeptemberében tartóztatták le, mert a hatóságok gyanúja szerint illegálisan vételezte a vízt, az áramot és a gázt a mocsai otthonában. Lajcsi 125 nap után szabadult, most a bíróságon bizonyítaná, hogy ártatlan.

Csakhogy a kórházi kezelése során most meghalt az a férfi, aki vallomásával Lajcsi ártatlanságát bizonyíthatta volna. Ő vízszerelőként régóta a család közeli ismerőse volt, gyakran kapott munkát a trombitaművésztől. A férfit nagyon megviselte, hogy ő maga is vádlott lett egy ilyen ügyben.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Zajlik Lagzi Lajcsi tárgyalása Részletek a Borsonline-on! #lagzilajcsi #galamboslajos #tárgyalás #Bors #Borsonline

BorsOnline (@borsonline) által megosztott bejegyzés,

"Mélyen megrázott a halála, és természetesen elmentem a temetésére. Gabi bácsi az egész családom számára olyan volt, mintha a rokonságunkhoz tartozott volna. Szegénynek az élettől is elment a kedve, miután a szégyenpadra került, és ez igencsak közrejátszott abban, hogy elvitte őt a betegség" – mondta a Blikknek Lajcsi, aki szerint ez az ügy ártatlan családokat tesz tönkre.

"Ezeknek az embereknek az a bűnük, hogy megbízásokat kaptak tőlem és csöpögő csapokat szereltek. Négy éve még egészségesek voltak, majd ebbe a méltatlan helyzetbe kerültek" - mondta Lajcsi a bíróságon, és az is kiderült, a lakatosmunkákat végző, az ügyben szintén vádlott János is súlyos beteg.

 

24 óra