Terhespocak vagy rossz választás: Meghan Markle ruhája felrobbantja a híroldalakat!

Egy jótékonysági koncertre kaptak meghívót, amit nem is illett volna lemondani. A sajtóban ma már Meghan Markle terhessége a téma...

Egy gyönyörű kék ruhában érkezett férje, Harry herceg oldalán a 100 Days to Peace elnevezésű jótékonysági koncertere. A stíusáról és ízléséről mára már híressé lett hercegné azonban most épp a ruhájának köszönhetően került a címlapokra. 

Ha megnézed a képeinket, nem fogsz csodálkozni rajta!

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by PicsOfTheDay (@picsoftheday001) on

Egyelőre azon megy a találgatás, hogy vajon ezúttal cserben hagyta a jóízlése Meghan Markle-t, vagy bizony már nem tud tenni az ellen, hogy elrejtse gömbölyödő pocakját.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by PicsOfTheDay (@picsoftheday001) on

Igaz, hivatalos bejelentés nem volt még arról, hogy állapotos lenne, de a koncerten viselt ruhája alapján ez bizony könnyen elképzelhető. Ugyanis semmi nem indokolja, hogy az egyszerű szabású, és viszonylag szűk darab a hasa tájékán indokolatlanul lógjon is kitüremkedjen.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by PicsOfTheDay (@picsoftheday001) on

Már hetekkel ezelőtt is felröppentek a hírek, hogy Meghan babát vár. Volt, amikor egy szintén hivatalos eseményen pezsgő helyett ő egyedül vízzel koccintott az ünnepeltekre. És bár hivatalosan akkor sem cáfolták a hírt, Meghan pocakján és testén azóta sem vett észre senki változást.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by PicsOfTheDay (@picsoftheday001) on

A legfrissebb, a Westminsterben készült fotók alapján azonban most már akár ez is könnyen elképzelhető. Még akkor is, ha néhány napja egy nadrágkosztümben tényleg semmi nem látszott ebből.

Lehet, hogy a divattanácsadóval le kellene ülni egy beszélgetésre?

24 óra