Ki lesz az új Hódi Pamela? Vasárnap sok minden kiderül

Itt a lehetőség, bárki Hódi Pamela nyomdokaiba léphet.

Harminc éve indította útjára modell és média stúdióját Sütő Enikő, és talán ő sem gondolta majd, hogy évtizedeken át ilyen sikeres és meghatározó szerepet betöltő vállalkozást vezet majd. Ráadásul a modellből üzletasszonnyá lett Enikő azon kevesek egyike, aki garanciát is vállal arra, hogy tanítványai nem csak a megfelelő tudást, hanem a lehetőséget is megkapják arra, hogy meg is mutathassák magukat. 

Hódi Pamela 2009-ben a Gyömrői Tó-Szépe versenyen nyert, királynő lett.

Az elmúlt három évtizedben már számos olyan ismert színész, közszereplő, modell, producer, sminkes lett hazánkban ismert, aki Enikő stúdiójában kezdte meg a karrierjét - többek között Hódi Pamela is, aki 16 évesen jelentkezett hozzá. "Sokan csak azért jelentkeznek, hogy az önbizalomhiányukat legyőzzék, és jelentős részük szárnyakat is kap" - mondta lapunknak Enikő, akinek a stúdiójából nem csak modellek, közszereplők, színészek is gyakran előkerülnek. 

Most vasárnap 12 órától Sütő Enikő ismét egy kötetlen beszélgetésre várja a képzései iránt érdeklődőket a Lurdy-házba, ahol részletesen beszél majd a következő évfolyamok képzéseiről, de bátran lehet majd kérdezni is őt ezekkel kapcsolatban. 

 

24 óra