Hoppá! Szépségkirálynő szül a világbajnok magyar kajakosnak!

Évek óta kitartanak egymás mellett, pedig kapcsolatukat sok kellemetlen ügy tette próbára.

A világbajnok kajakos és a Miss World TOP5-be került szépsége évekkel ezelőtt szeretett egymásba, kapcsolatuk azonban elsősorban botrányos ügyek miatt lett ismert. Dudás Miklós 2014-ben lett világbajnok, 2015-ben egy leadott mintájában azonban tiltott szert találtak. Hosszú időre eltiltották

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

#kayak #kayaking #avseteam #magyarkajakkenuszovetseg #kajakkenusport #nelo #eisberg #westend #bomba #mol

A post shared by Dudás Miki (@dudas_miki) on

Két éve egy másik kellemetlen ügy miatt került a pár címlapokra. A kajakost és kedvesét, Szigligeti Ivettet előállították a rendőrségen. A  gyanú szerint egy plázában három márkás pólóról távolították el a lopásgátlót és vitték ki az üzletből. Az ügy végül békés véget ért, Dudásék megtérítették a kárt, és békét kötöttek az üzlettel.

Szigligeti Ivett a közelmúltban egy blogot is indított, ahol a régi nagy álmnak megvalósulásáról írt részletesen. A lány a mellműtétjének alakulását mutatta meg a világnak, sok új rajongót szerezve. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Nélkülük elképzelni sem tudnám az életem❤️ #mylove❤️ #mydog #puppy?

A post shared by I V E T T N A I L S (@szigligeti_ivett) on

A pár kapcsolatát egyébként megviselte a sok zűrös ügy, szakítottak. De tavaly sikerült új alapokra helyezni a kapcsolatukat, lezárni a múltat, és egy új, nyugodtabb életet kezdeniük. Tanultak a hibáikból, és Miklós azóta a visszatérésre készül Ivett pedig döntős lett a Magyarország Szépe versenyen.

Most hatalmas örömhírt jelentettek be, szülők lesznek!

Szívből gratulálunk!

24 óra