Hatalmas örömhír! Megmutatta szerelmét Radics Gigi!

Egy bahamai származású férfival jár Radics Gigi, akivel még Amerikában ismerkedett meg.

Az énekesnő a Blikk megkeresésére nem tagadta az információt, de szűkszavúan nyilatkozott. "Igaz, nagyon szeretjük egymást, de ennél többet nem szeretnék mondani a magánéletemről" – mondta Gigi, akinek a barátnője beszédesebb volt.

"Három hónapja vannak együtt, és nagyon szerelmesek! Még kint, Los Angelesben ismerkedtek meg, ahol Gigi a videóklipjét forgatta. Kai statiszta volt, és mivel voltak közös jeleneteik, sokat beszélgettek. Gigi már akkor tudta, hogy ennek még nincs vége. Szinte minden idejüket együtt töltötték kint, és megbeszélték, hogy megpróbálnak távkapcsolatban élni" - mondta a lány a lapnak és azt is hozzátette: Gigiék egész nap a telefonon lógnak.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Laugh a little more... ?: @rt.tamas Model: @gigiradics

A post shared by Kai Strachan ?????? (@kgroovyy) on

Kai Strachan augusztus elején aztán nem mindennapi ajándékkal lepte meg szerelmét. "Augusztus elején volt Gigi születésnapja. Nagyon szeretett volna együtt ünnepelni Kaival, de a fiú sokat dolgozik. Aztán egy héttel később küldött egy üzenetet Giginek, hogy hamarosan leszáll Pesten. Azt az örömöt nem lehet elmondani, amit Gigi érzett" – mesélte a barát, aki azt is elárulta, a fiú Gigiéknél lakott és az egész családja megszerette.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

How can I ever be thirsty when water is free ? ... #askingforafriend

A post shared by Kai Strachan ?????? (@kgroovyy) on

 

24 óra