Döntöttek! Nem kell Dzsudzsák Balázs!

Másfél hónapja derült ki, nem hosszabbít szerződést Dzsudzsák Balázs és az Al-Vahda, most itt az újabb csapás a magyar labdaúgó számára.

Miután kiderült, nem az Egyesült Arab Emirátusokban folytatja a karrierjét, azonnal megindultak a találgatások Dzsudzsák Balázs jövőjét illetően. Felmerült a MOL Vidi és a Ferencváros is, de az utóbbi csapat szinte órákkal később cáfolta is, hogy Dzsudzsákban gondolkoznának. 

 

✌️⚽️?

A post shared by Dzsudzsak Balazs (@balazsdzsudzsak7) on

Időközben a magyar válogatott új szövetségi kapitánya, Marco Rossi már korábban is azt mondta, ha valakinek nincs csapata, akkor azzal nehezen tud számolni, ami a válogatott kerettagságot illeti. Dzsudzsák felett újabb viharfelhők kezdtek gyülekezni. 

 

A post shared by Marco Rossi (@mrrossiofficial) on

Nos, két héttel a válogatott első Nemzetek Ligája mérkőzése előtt az új szövetségi kapitány, Marco Rossi kihirdette keretét, amelyen 23 név szerepel. Dzsudzsák Balázs nincs közöttük.

 

A post shared by Marco Rossi (@mrrossiofficial) on

"Az egyik legfontosabb szempont az volt, hogy ki milyen fizikális állapotban van, milyen rendszerességgel és mennyit játszik klubcsapatában. Természetes, hogy a Vidi nemzetközi menetelése után például Kovács Istvánnak helye van a keretben, de a fentiek alapján több új vagy visszatérő játékost is behívtam a korábbi alapjátékosok mellé. Szintén a fenti szempontok alapján nem küldtem meghívót az egyelőre még új csapattal nem rendelkező Dzsudzsák Balázsnak, akivel személyesen is megbeszéltem a jelenlegi helyzetet, ő pedig érveimet – a válogatott érdekeit szem előtt tartva – megértette és elfogadta." - mondta Rossi.

 

24 óra