Mégsem olyan szuper minden? - Csobot Adél élő adásban fakadt ki

Egy hete a büszke apuka, Istenes Bence kürtölte világgá, megszületett második gyermekük, pár nappal később megszólalt Csobot Adél is. Nem nagyon kertelt....

Egy cuki fotóval és szerelmének hálálkodva hozta szombaton a világ tudtára Istenes Bence, újra édesapa lett. "ÁDIN ON BOARD! Nagyon vártunk már kisfiam!!! Hála Istennek egészséges a kis kukac és édes mint az apja. Anyuci pedig most is egy hős volt, köszönöm Neked szerelmem" - írta az első közös képükhöz.

A büszke anyukát, Csobot Adélt pár nappal később telefonon keresztül érték el, a TV2 Mokkában pedig kendőzetlenül vallott arról, hogy érzi magát most, a második szülését követően.

"Túl vagyunk a második itthoni éjszakán, és... borzasztó!" – nevetett fel Adél, majd ugyanazzal a lendülettel folytatta is a monológját. "Azért ez nem egyszerű feladat, de megbirkózunk vele, mert hát minden egyes pillanata csodálatos, és imádjuk."

A teljes beszélgetést és Adél vallomását itt nézheted meg:

Az énekesnő a beszélgetés során egy megdöbbentő kijelentést is tett: azt mondja, cseppet sem zavarja, hogy ma már három fiú jelenti a családot számára, hiszen nem kizárt, hogy később kislányuk is lesz.

24 óra