Titokban házasodott össze Kulcsár Edina és párja - fotón a bizonyíték

Múlt hétvégén összeházasodott Kulcsár Edina és Csuti - írja a Best. A szépségkirálynő elárutla azt is, miért lett ilyen "titkos" ez a nagy nap...

Amióta kismama, Kulcsár Edinát és kedvesét, Csutit szinte senki nem faggatta az esküvőjéről. Nos, most az derült ki, hogy már "rég" túl is vannak rajta. A szépségkirálynő a Best magazinnak mesélte el, hogy a múlt hétvégén őt is oltár elé kísérték, és egy hirtelen ötlet volt az egész.

Januárban már tartottak egy esküvői főpróbát, fotózással egybekötve:

"Pár hete, egy pénteki napon találtuk ki, hogy kimondjuk a boldogító igent, és néhány nappal később már túl is voltunk rajta. Eredetileg ki kell várni a kötelező harmincnapos türelmi időt, mielőtt hivatalosan összeadják a párokat, de mivel babát várok, csak be kellett mutatnom a várandóssági kiskönyvemet, és már nem volt előttünk akadály” – mesélte a lapnak Kulcsár Edina.

A szépségkirálynő nem hívott sminkest, magát festette ki, a ruháját pedig az édesanyja segítette rá. A nagy napon szűk körben ünnepelt a sztárpár, csupán családtagjaik és egy-egy barátjuk volt jelen.

A tervezett esküvőt egyébként márciusban elhalasztották. Akkor azt közölték, majd megtartják, ha Edina a szülést követően visszanyerte az alakját, és a gyűrűt a kisfiuk, Medox viszi majd. 

24 óra