Előkerült Meghan Markle 4 éve írt blogja: durva dolgot írt le akkor!

Nincs két hete, hogy Meghan Markle első férje kiteregette a színésznő szennyesét, most újabb kérdőjelek sorakoznak Meghan őszinteségét illetően. Ezt hogy magyarázza majd meg?

Néhány napja írtuk meg: kiállt a világ elé a férfi, aki már tudja, mit is jelent Meghan Markle férjének lenni. A volt színésznő ugyanis 2011-ben örök hűséget fogadott Trevor Engelson, producernek. A nagy szerelem két évig tartott, miután Meghan ugyanis szerepet kapott a Brilliáns elmék sorozatban, a kapcsolatuk megromlott. 2013-ban oda is állt a férje elé, válni akar.

 

#meghanmarkle #royalwedding #royalwedding2018 #trevorengelson

A post shared by Regina Coronado (@reginashumour) on

A 41 éves rendezőt akkor hidegzuhanyként érte a hír: egy korábbi interjúban azt állította, miután Meghan befutott színésznő lett, otthon azt éreztette vele, ő csak egy kosz a cipője talpán. Pár napja ezt is megfejelte kijelentésével, ugyanis Trevor meggyőződése, a neje csak egy aranyásó, "aki szerinte csak felkapaszkodni akar Harry hátán, ám nincsenek irányában valódi érzelmei".

Csupán a sértettség beszél belőle? Lehet. De most előkerült Meghan saját blogja, márpedig azt nehéz lenne másra kenni...

Kattints Meghan megdöbbentő soraiért!

24 óra