Gyilkossági kísérlet! Koncertjén akarták halálra késelni Pásztor Annát!

Az Anna & the Barbies pénteki, Budapest Parkban tartott koncertjén egy késsel akart Pásztor Annára támadni egy férfi.

A példátlan esetről az énekesnő saját maga, egy élő videóban számolt be a rajongóknak. A férfi egy éve zaklatta őt a szerelmével, Anna hiába próbálta lerázni, a jelek szerint be akarta váltani ígéretét, megöli az énekesnőt és családját. Péntek este egy késsel a cipőjében kapták el a koncertjén.

 

A post shared by Pásztor Anna (@pasztorannaenekes) on

"Bár többen mondták, hogy várjak, amíg lehiggadok, de én nem nagyon akarok lehiggadni. (...) Az a helyzet, hogy tegnap egy úriember úgy gondolta, eljön a parkba, a cipőjébe rejt egy kést, és szeretett volna megszurkálni. Erről értesített is, körülbelül egy éven keresztül írogatott nekem, hogy mennyire szeret, és hogy a szerelmét így fogja beteljesíteni" – mondta Pásztor Anna, aki hiába kérte jó ideje a férfit, hagyja őket békén.

A férfit fénykép alapján szúrták ki a biztonságiak, elkapták, majd átadták a rendőröknek, akik zaklatás miatt gyanúsítottként hallgatták ki. A bíróság felteletően ma dönt arról, előzetesbe kerül-e. Amennyiben bebizonyosodik, hogy valóban gyilkosságra készült, akár öt év börtönt is kaphat.

 

Múzeumok éjszakája...történetmeséles;) Pályi Péter képei #pályipéter

A post shared by Pásztor Anna (@pasztorannaenekes) on

"A múlt héten még beugrottam a tömegbe, de ha most is ezt teszem, és valaki alám áll és megszurkál a svájci bicskájával, akkor nem a fenyegetésről cikkeznek az újságok, hanem hogy Pásztor Anna intenzíven van, vagy éppen temetik" – jegyezte meg az énekesnő.

24 óra