Megkönnyebült a család: hatalmas fordulat VV Fanni ügyében

Annyi bizonyítékot gyűjtött össze a rendőrség, hogy az ügyészség akár holttest hiányában is vádat emelhet B. László ellen - tudta meg a Blikk.

"Úgy tudom, még várnak bizonyos iratokra a nyomozók, de heteken belül minden a kezükben lesz, és lezárják a nyomozást. Az összes iratot átadják majd az ügyészeknek, akik a vádemelésről döntenek. Úgy tudom, akkor is lezárják a nyomozást, és emberölés lesz a vád a férfi ellen, ha nem kerül elő a lány holtteste" – mondta a lapnak egy bennfentes az ügy kapcsán.

Már csak az a kérdés, hogy a gyilkosság minősített esetéhez is elegendő bizonyítékot, szakértői véleményt, vallomást gyűjtöttek-e össze a zsaruk. Azaz ha előre kitervelten, aljas indokból, különös kegyetlenséggel, vagy akár nyereségvágyból követte el B. László a gyilkosságot, jóval súlyosabb büntetés várhatna rá.

A család ügyvédje azt mondja, nagy megkönnyebbülés, hogy rövidesen pont kerülhet az ügy végére, Fanni édesanyja ugyanakkor reméli, előkerül majd lánya holtteste, és méltóképpen el tudja búcsúztatni majd őt.

24 óra