Majdnem elsírta magát a kamerák előtt Hódi Pamela!

Élete legnehezebb időszakából lábal ki épp Hódi Pamela, aki a Mokka vendégeként nem titkolta, még mindig nincs jól.

Megdöbbent az ország, amikor tavaly ősszel Hódi Pamela  a közösségi oldalán jelentette be, végleg szakítottak Berki Krisztiánnal. Heteken át ment az adok kapok és láttak napvilágot információk, miért is romolhatott meg végérvényesen a pár kapcsolata, majd ez év elején az is kiderült, Berki Krisztián azóta újra szerelembe esett. Azóta már egy gyermekelhelyezési per is lezajlott a sztárszülők között, és Hódi Pamelára is rátalált a szerelem, az édesanya a TV2 Mokka vendégeként most mégis azt mondta, nincs még túl a nehéz időszakon.

"Nagyon sok olyan napom van, hogy nem jól alszom éjszaka, korán felkelek, elkezd járni az agyam, akkor már a gondolataim jönnek, aztán elkezdem saját magam stuffolni, ideges leszek..." - magyarázta Pamela, majd a műsorvezető kérdésére elárulta, most milyen időszakát éli. "Most megint nehezen viselem. Volt egy olyan két hónap, ami életem egyik legszörnyűbb időszaka volt. Illetve három hónap volt" - vallotta be Pamela, és hozzátette: mindez azért, amit a másik fél képvisel. 

 

Holnap @medooforyou napok a @summer.shape ben❤️ info az előző posztomban➡️?

A post shared by Hódi Pamela (@hodipamela_official) on

"Nekem ezt anyaként érzelmileg baromi nehéz átélni, és mindamellett még a háttérben, amit nyilván nem hozok nyilvánosságra, rengeteg olyan dolog van, ami miatt sokszor azt érzem, hogy Úristen, nem bírom. Aztán utána arra gondolok, hogy itt a Nati, és itt vagyok én. Nincsenek tehetős szüleim, és nincsen semmilyen támogatásom, egyedül kell mindent megoldanom, egyedül kell ötletelnem, és erősnek lenni" - magyarázta Hódi Pamela.

Majd eljött a pont, amikor Pamelának már nem csak az érzelmeivel, a könnyeivel is meg kellett küzdenie.

Kattints a részletekért és videóért!

24 óra