Ő Utasi Árpi ma! 11 éve nyerte meg a tehetségkutatót!

25 éves, ő a családfenntartó, hatszobás otthonukba azonban nem enged be újságírót. Utasi Árpit a Story látogatta meg.

Gondoskodik nagybeteg szüleiről, segít eltartani a kishúgát, barátnője pedig nincs: a csantavéri Utasi Árpika bő egy évtizede nyerte meg a tehetségkutatót, a mesés díjával együtt. A nyereményautóját eladta, és abból vett egy öreg házat, ahová viszont újságíró nem teheti be a lábát. 

"Szerencsésnek tartom magam, akkor még fel se fogtam, hogy mennyit kell egy házért dolgozni, és van, akinek egy élet munkájából sem telik rá" - mondta a Storynak Árpi, aki most molnárlegényként dolgozik.

Azt sem hallgatta el, hogy picit azért csalódott, hogy a magyarorsuági álom számára hamar véget ért. Ugyanakkor a nyereményét szerinte jó helyre fektette be, így maradtak tartalékai. 

Még egy dolgot nagyon fontosnak tartott megemlíteni: Árpi szerint Fábry Sándor segítsége nélkül sosem jutott volna idáig. Rögtön meg is hívta magukhoz a showmant. „A Story magazinon keresztül üzenem, jöjjön el hozzám Csantavérre, hozza magával a kislányát is.” - így az ukásza az egykori mentorának.

„Gyakran kérdezik tőlem, melyik mesém a legszebb. Olyankor azt felelem: az, amelyik a saját életemről szól” – mondta a lapnak Árpi.

A magazin címlapján jobb alul pedig ott virít a 25 éves Árpi, így néz ki ma:

 

 

24 óra