Így néznének ki a magyar celeblányok, ha férfinak születnek!

A közösségi oldalakon ma már külön iparág olyan programokat futtatni, amelyek néhány kattintás "megdöbbentő titkokat" árulnak el a felhasználóról...

"Hol vár rád a Valentinod?", "Ki a 3 igaz barátod?", "Mi voltál előző életedben?" - ilyen és ehhez hasonló kérdésekre kaphat választ az ember néhány kattintás után, és bizony, tízezrek tesztelik ezeket nap mint nap.  A TWN.hu most egy program segítségével annak járt utána, hogy néznének ki hazánk legszexibb női hírességei, ha férfinak születtek volna.

Az eredmény minden várakozást felülmúlt: mutatjuk a 30 szexi magyar sztárt férfiként!

Sáfrány Emese

A program a jelek szeirnt ismeri a személyiséget is, hiszen Aleska Diamond, azaz Sáfrány Emese mindig is egy extravagáns nő volt. Férfiként ez a frizurájában nyilvánul meg a leginkább. 

Cinthya Dictator

A művészlelkű Cinthya Dictatort naponta lehetne betáplálni a gépbe, hiszen ő is szinte naponta változtatja a külsejét. Ezzel a hajával ilyen férfi lenne belőle: egy mediterrán férfias szívtipró.

Csobot Adél

Ha férfinak született volna, egy dolog biztosan nem változik: Csobot Adél épp úgy és annyit nevetne és mosolyogna, mint manapság. Feltehetően nagy sikere lenne a nők körében. 

Dér Heni

Az énekesnő a Megasztárban tűnt fel, de azóta már az egyik legsportosabb hazai énekesnő. Énekesként hasonlóan jó kondiban lenne a fotója alapján, így biztos sok nő epekedne utána.

Dukai Regina

Az egyik leghíresebb magyar modell és énekesnő a fotója alapján szerintünk befutott ügyvéd, plasztikai sebész, vagy bankár lehetne, ha férfiként jön a világra. Hiába, ő sikerre volt ítélve mindig.

Görög Zita

Modell, műsorvezető és rövidesen háromszoros anyuka. Abban nem vagyunk biztosak, hogy férfiként is a kifutón találta volna meg a helyét, de látszólag szintén egy többgyermekes apuka képe dereng fel a lelki szemeink előtt, ha a fotójára nézünk.

Hódi Pamela

Egy dolgos favágó, vagy sikeres építészmérnők - Hódi Pamela férfi alteregóját így tudnánk elképzelni, ami a foglalkozását és életét illeti. És hogy mit örökölt volna Pamelától, a szókimondó, egyenes és karakán stílusát biztosan.

Iszak Eszti

Modellként indult, műsorvezető lett és már nagyon fiatalon megismerte őt az ország. Iszak Eszti férfi verziója ránézésre biztos, hogy szinténa  képernyőn keresné a kenyerét. A leginkább egy kvízműsor házigazdájaként tudjuk őt elképzelni.

Kelemen Anna

Annácska az utóbbi években rendre azt bizonyítja, véletlenül sem lehet őt egy ostoba szőke lánynak nevezni. A kebelkirálynőnek igenis mindenről van véleménye, gondolatait pedig nem rest elhallgatni a közösségi oldalakon sem. Talán ezért... Ezért lenne ő férfiként filozófus.

Kiss Ramóna

Színésznő. modell, műsorvezető, menyasszony - sorolhatnánk hosszasan, mi minden egyben Kiss Ramóna. S hogy Kiss Róbertként mi lehetne belőle? Érzésünk szerint a reklámszakma egyik legsikeresebb fiatal tehetsége, esetleg egy magyar start up tulajdonosa.

 

Kattints a másik 20 sztár képéért!

24 óra