Friss! Újra kellett éleszteni Demi Lovato-t!

Heroin-túladagolással került kórházba kedden Demi Lovato -írtuk meg mi is néhány órával ezelőtt. Most az id kiderült, úja kellett éleszteni

A kiérkező mentősök eszméletlenül találtak rá az énekesnőre kedden a déli órákban, majd olyan készítményeket kapott, amivel az agyában blokkolták a heroint hatását. Az énekesnő hétfőn este egy szülinapi buliban ünnepelt, a privát oldalára képeket is töltött fel.

 

A post shared by Demi Lovato (@ddlovato) on

A People azt írja, Lovato egyik közeli ismerőse tagadja, hogy heroinnal adagolta túl magát. Nagynénje szerint pedig ébren van és reagál a  külvilágra, állapota stabil. Volt párja, Joe Jonas ugyanakkor arra kér mindenkit, imádkozzon Demiért.

 

A post shared by Demi Lovato (@ddlovato) on

"Volt olyan két hónapom, hogy minden nap drogoztam. Volt egy éjszaka, amikor a rengeteg kokain mellé még jópár Xanaxot is bevettem, és elkezdtem fulladozni. Akkor azt hittem, túllőttem magam." - idézi a Sun-nak adott korábbi nyilatkozatát az Index.

Idén júniusban azonban jött a sokk, Demi beismerte, visszaesett.

Demi alig tizenöt évesen, a Disney-nek köszönhetően lett filmsztár, de a sikert nem tudta feldolgozni, az alkoholhoz és drogokhoz menekült.

 

A post shared by Demi Lovato (@ddlovato) on

Az amerikai lapoknak időközben sorra szólalnak meg az énekesnő közeli ismerősei, így megdöbbentő dolgok derültek már most ki arról, mi történhetett vele.

Kattints a megrázó részletekért!

24 óra