Mi lesz vele? Szomorú hír kelt szárnyra Dzsudzsák Balázs kapcsán!

Alig néhány hete derült ki, nem hosszabbít szerződést Dzsudzsák Balázs és az Al-Vahda, a válogatott sztárjának azóta sincs csapata. Sőt, itt az újabb szomorú pletyka...

Miután kiderült, nem az Egyesült Arab Emirátusokban folytatja a karrierjét, azonnal megindultak a találgatások Dzsudzsák Balázs jövőjét illetően. Ezt követően kelt szárnyra a hír, Dzsudzsák a Ferencvárosba igazolhat, a Fradi vezetői azonban határozottan cáfolták ezt. "Szó sincs róla, Balázs nem igazol hozzánk" – közölték.

 

✌️⚽️?

A post shared by Dzsudzsak Balazs (@balazsdzsudzsak7) on

A nyári átigazolási időszak ugyan még tart, és feltehetően Dzsudzsák szakmai stábja is gőzerővel dolgozik azon, hogy mielőbb csapatot találjon, és edzésbe álljon a válogatott 7-ese. Miközben a magyar élvonalban már az első fordulon is túl vagyunk, és vészesen közeledik szeptember 8., a magyar válogatott első EB-selejtező meccse Finnország ellen. A válogatott frissen kinevezett kapitánya, Marco Rossi most a Magyar Időknek azonban meglepő nyilatkozatot adott.

"Vegyük például Hidi Patrikot, aki a kedvenc emberem volt a Honvédban. Hidi a spanyol másodosztályban, a Real Oviedoban játszott, de most átadólistára tették. Nincs csapata, mint ahogy Dzsudzsák Balázsnak sincs. Aki pedig nem játszik, azt nem tudom figyelembe venni" - fogalmazott a szövetségi kapitány a lapnak.

 

???????

A post shared by Dzsudzsak Balazs (@balazsdzsudzsak7) on

Márpedig ez jelen helyzetben nem jelenthet mást, egyelőre Dzsudzsákkal nem számol a kapitány.

24 óra