Kiakadtak a fesztiválozók! Lemondta a világsztár a magyar koncertjét!

A szombat este egyik nagy durranása lett volna, a szervezők szerint azonban nincs esély arra, hogy Pitbull fellép Székesfehérváron.

Egy közleményt tett közzé a Fezen Fesztivál a közösségi oldalán, amelyben arról tájékoztatják a rajongókat, Pitbull szombat esti koncertje elmarad.

 

Surround yourself with positive influences. ??

A post shared by Pitbull (@pitbull) on

"Minden fesztivál rémálma hogy egy előadó pár nappal a meghirdetett dátum előtt lemondja a koncertet - még várunk a hivatalos megerősítésre a menedzsment részéről, de az elmúlt napok levelezései alapján szinte biztosan mondhatjuk, hogy Pitbull július 28-ra meghirdetett fellépése elmarad.

Egyelőre nem kaptunk még pontos indoklást - és még kint van Pitbull hivatalos oldalán is az esemény - de velünk együtt több európai koncertet (így a belga Suikerrockos bulit) is lemondtak.

A szombatra váltott jegyek bármelyik napra érvényesek - nagy erőkkel dolgozunk a pótláson, és azonnal közzétesszük, amint megvan az új név!" - írták ki hétfőn délután, a bejegyzés alatt pedig záporozni kezdtek a kommentek.

"Én kimondottan Pitbullért vettem jegyet!!!Kérem vissza a jegyárát! FELHÁBORÍTÓ!!" - írta ki egy fiatal lány, akinek a bejegyzése alatt sorra érkeztek a sorstársak szomorú hozzászólásai.

Kíváncsian várjuk, ki lép fel majd Pitbull helyett.

24 óra