Médiatörténeti bejelentést tett Aurélió! - "A döntésem nem változik!"

Na erre tényleg senki nem gondolt volna: Aurélió távozik az RTL Klubtól!

Néhány perccel ezelőtt hozta a világ tudtára, életében véget ért egy jelentős fejezet. Aurélió, aki miután megnyert egy valóságshowt, műsorvezetőként is bizonyíthatott, öt év után elhagyja az anyacsatornáját. 

"Kedves RTL!!! Mivel mindenkitől személyesen nem fogok tudni elköszöni, ezért egy nyílt levélben szeretnék elbúcsúzni. Nem is tudom hogy, kezdjem. Nehéz ezt így sorokba, szavakba foglalni. Sosem volt munkahelyem, sose tartoztam ilyen téren sehova. 5 csodás évet töltöttem az RTL-nél. Életreszóló barátságokat kötöttem..." - kezdi vallomását Aurélió, aki név szerint fel is sorolja a számára kedves munkatársait.

 

#caversaccio

A post shared by Aurelio Onorato Caversaccio (@aurelio_caversaccio) on

"Több mint 10 műsorban szerepeltem mint szereplő, vendég és műsorvezető. Az utóbbit szakmailag biztos sokan megkérdőjelezik. Pont leszarom. A Való Világ megváltoztatta az életem, a Celeb vagyok híressé tett. A farmon mentor is voltam Gyertek át, Playbackpárbaj, Hadjálfőzni stb. Mindegyiket imádtam. A végén már kamera mögött is kiprobálhattam magam. Az új szakmám warm up. A bemelegitő ember. Először Anikó show, a Fal és a végén az X-faktor. Kicsit könnyezem most. A döntésem viszont nem változik. Mindenkit kedveltem, valakit megszerettem. Volt akitől tanultam volt akkitől írtóztam. Itt szeretnék elkoszonni mindenkitől. Főnökök, kollégák, műsorvezetők, szereplők, rendezők, szerkesztők, asszisztensek, operatőrök, vágók, kellékesek, sofőrök, sminkesem, biztonságiak és persze fodrászok. Sajnálom, hogy így alakult. Az okokat nem sorolnám. Mindenkinek minden jót, erőt, egészséget! Köszönöm azért ezt az 5 évet. Köszönöm! Gyereknek érkeztem felnőtként távozom." - írta Aurélió.

De vajon mi oka van elmenni Auréliónak? Ismeretlen emberből lett ismert, milliomos, barátokat, munkát kapott az anyacsatornájától.

Egy biztos, ez egy médiatörténeti pillanat.

Azaz nyomós oka kell, hogy legyen, hogy öt év után, a nyár közepén hirtelen távozik. Kíváncsian várjuk a fejleményeket...

Aurelio