Aurélió kipakolt - ezért szakított Nádai Anikóval!

Hónapokkal a szakítás után Aurélió úgy érezte, el kell mondania az igazságot Nádai Anikó kapcsán.

A tavalyi év egyik legnagyobb bulvárhíre volt, hogy összejött Nádai Anikó és a VV fenegyereke, Aurélió. Kapcsolatukra az egész ország felkapta a fejét, Anikót pedig sokan támadták is azért, mit akarhat botrányairól is híres és harsány realitysztártól. A kapcsolatuk nem is tartott soká: a TWN.hu április elején elsőként írta meg, a pár szakított.

A szakítás után Anikó a Fókusz kamerái előtt mesélt a kudarcuk okairól, állítása szerint be kellett látniuk, ez nem fog menni. "Az ember akkor ismeri meg igazán a másikat, amikor huzamosabb időn keresztül együtt van. Sokszor volt az, hogy ami azelőtt szórakoztató volt számomra, egy idő után már nem éreztem jól benne magam. Próbáltam sokszor terelgetni, anyáskodni felette, ami nem feltétlenül jó dolog. Nekem meg van egy gyerekem, igazából pont elég vele foglalkozni és pont elég őt terelgetni és nevelgetni." - mondta Anikó.

Tegnap pedig eljött a nap, amikor Aurélió is felajánlotta a rajongóinak az oldalán, kérdezhetnek tőle. Ő pedig készségesen válaszolt is a kérdésekre, így többek között kiderült, három nyelven beszél, 95 kilót nyom a mérlegen, az érettségit és a VV-győzelmet tartja a legnagyobb sikerének, és szerelme, Dominika, az édesanyja és a barátai a legfontosabbak a számára. Volt azonban valaki, aki feltette neki azt a kérdést, amit azóta sem tett vel senki: Miért mentetek szét Anikóval?

"Nekem senki ne mondja meg, mikor mit csinálok!"

- árulta el a szakításuk okát a 27 éves srác, egyszer és mindenkorra világossá téve, miért ért véget ez a hirtelen jött szerelem.

A szakításuk után Aurélió hamar vissza is talált ahhoz a gyönyörű, fiatal bajai lányhoz, akivel már évek óta élt boldog párkapcsolatban, mielőtt Anikóval összekeveredett. Dominika pedig megbocsájtott szerelmének, aki feltehetően tanult ebből a ballépéséből.

 

24 óra