Kiakadt rá Erzsébet királynő! Meghan Markle elhagyja Angliát!

Néhány hete az első közös programjuktól volt hangos a sajtó, a viszonyuk azóta alaposan megváltozott.

Erzsébet királynő azért is volt nagy tisztelettel Meghan Markle felé, mert az amerikai színésznő alaposan megváltoztatta Harry herceget. A királyi család egykori fekete báránya jó útra tért, köszönhetően a mindent elsöprő szerelemnek.

 

A post shared by PicsOfTheDay (@picsoftheday001) on

Azóta azonban viharfelhők gyülekeznek a friss házasok feje felett: az első hírek szerint Meghan már meg is bánta az esküvőt, hiszen nem ilyen életre vágyott, amikor Harrynek igent mondott. Szereti, de hercegnőként az élete lemondások százaival jár.

A National Enquirer ráadásul most arról ír, Erzsébet királynő már be is hívatta magához Meghant. A palota egyik neve elhallgatását kérő forrása tájékoztatta a lapot, a Királynő azért akart elbeszélgetni vele, hogy mit hogyan kellene csinálnia, hogy a lehető legkevesebb gond legyen vele és belőle.

 

Meghan looking a bit somber after @serenawilliams defeat. ?

A post shared by Meghan Markle (@hrhofsussex) on

Nem titok, a forrás szerint Erzsébet úgy érzi, Meghan néha még mindig úgy viselkedik, mint aki egy valóságshow szereplője. Pedig egy ideje a a legnagyobb és legbefolyásosabb családot képviseli.

Meghan viselkedésével az egész királyi protokollt sutba vágta, ami nem csak Harrynek, hanem az egész királyi családnak kínos. Ezért is kapta a királyi családban a háta mögött azt a nevet, hogy Meghan, a Pestis" – idézi a palotai dolgozó szavait a BlikkRúzs.

 

A post shared by Dejan Rankovic (@dejan__rankovic_) on

Meghan természetesen azonnal egy PR-tanácsadót kapott a családtól, ahogy ő maga is tagja lett, de néhány nap múlva menesztette is őt. Azóta pedig hiába ajánlanak másikat neki, egyik sem felel meg. 

„Senki nem elég jó neki. A celebvilágból választana valakit, akinek az a legnagyobb érdeme, hogy együtt dolgozott Madonnával. Harry nagyon keményen dolgozott azon, hogy helyreállítsa renoméját, és a fiatal bulizós suhancból méltó uralkodó váljon. Meghan közember létére úgy viselkedik, mintha ő tenne szívességet azzal, hogy belépett ebbe a családba." - mondta a forrás.

 

Happy Sunday guys?

A post shared by Duke & Duchess of Sussex ???? (@princeharrysofficial) on

És most itt az újabb fejlemény, aminek akár köze is lehet Erzsébet királynő "fejmosásához". Meghan rokonai és barátai az esküvő óta úgy érzik, elhanyagolja őket a volt színésznő. Amióta Harry felesége, a mobilszámát se tudják, így telefonon sem érik el. Épp ezért és talán Erzsébet királyné miatt is, Meghan eltávozást kért, hogy végre viszontlássa szeretteit és megnyugtassa őket. Meghan rövidesen elhagyja Angliát.

 

24 óra