Titkos funkció van az Instagramon, amit senki sem ismer!

A közösségi oldalak egyik nagyhatalma, Kasza Tibi is csak véletlenül jött rá.

Alapjaiban forgatták fel a hírességek világát a közösségi oldalak, szinte mindegy, korábban zenészként, színészként, műsorvezetőként, vagy tévésként mit ért el az ember, a közösségi oldalak érkezésével kezdhetett szinte mindent előlről. Mert ma csak az lehet igazán sikeres, aki a közösségi oldalakon is szemmel látható mérettel rendelkezik. Sőt, olyanok is szép számmal vannak, akik korábban "senkik" voltak, és a Insta-, vagy Facebook-oldaluknak köszönhetően lettek valakik. És gazdagok. 

Selena Gomezt közel 140 millióan követik!

 

Introducing DEFY- my latest campaign with @PUMA. #DoYou

A post shared by Selena Gomez (@selenagomez) on

Míg korábban a Facebook számított az elsőszámú platformnak a közösségi oldalak között, mára az Instagram látványosan igyekszik utolérni vetélytársait és a különbség a sok fejlesztésnek köszönhetően csökken is.

Az Insta-Story ma már az egyik legnépszerűbb funkciója az Instagramnak. 

Mindenki imád Storykat gyártani, legyen szó akár fotóról, vagy videóról. De van egy titkos funkció, amit a legnépszerűbb influencerek sem tudnak, pedig mindenki imádná. Kasza Tibi is csak véletlenül fedezte fel. Egy videóban tanította meg.

"Ha live fotót készítesz a telefonodra és azt a képet teszed be az Insta-Storyba, ha erősen rányomsz a képre, akkor felajánlja, hogy a live-fotóból Boomerang-ot készít a rendszer. Megelevenedik a fotó. Így nem állókép kerül majd a Story-ba, hanem azt a pár másodpercnyi mozdulatot Boomeranggá alakítja a rendszer. Ezt a funkciót kevesen ismerik, én is véletlenül jöttem rá." - mondta a TWN.hu-nk a népszerű énekes-műsorvezető, aki egy videót is feltett az oldalára, hogyan is lehet használni ezt a trükköt.

 

A post shared by MANKERTIPP (@mankertipp) on

 

24 óra