Megszólalt Dundika: ezt gondolja Majka nőügyeiről!

Nyolc éve élnek együtt és az biztos, hogy nem egy átlagos családban. Dundika most őszintén vallott Majkáról és szerelmükről.

"Fontos, hogy egy pár tagjainak legyen tere, legyen a családi élete mellett is magánélete, ami csak az övé. Azt gondolom, hogy a hosszú kapcsolat titka többek között ez, vagyis a külön élettér, hogy friss levegőhöz jussunk, majd újra hiányozzunk egymásnak, akár naponta többször is" - mondta a Borsnak Dundika, aki elmondása szerint nem foglalkozik a rapper körül legyeskedő nőkkel sem.

 

?? #cangorinaldi #shoes #highheels #storymagazine #bestmagazine Foto:Birton Szabolcs

A post shared by majoroshajnalka (@majoroshajnalka) on

"Struccpolitikát folytatok ez ügyben. Egyszerűen nem figyelek erre, nem foglalkozom vele. Peti megkapja tőlem ma is azt a szabadságot, amit már a kapcsolatunk elején is megkapott, és én is megkapom a magam idejét. Azt gondolom, hogy ha féltékenykednénk egymásra, okkal vagy ok nélkül, az tönkretenne mindent. Bízunk egymásban, és nyolc év után bátran mondhatom, hogy bízhatunk is. Nekem ennyi elég" - mondta az egykori nyuszilány.

 

?❤️#avalonresortandspa #avalonresort #masszázs #kikapcsolodas #wellness

A post shared by majoroshajnalka (@majoroshajnalka) on

Az sem titok többé, lesz-e esküvő. Dundika szerint nem tervezik. Számára nem fontos az a papír, és látszólag párja, Majka sem erőlteti. 

"Peti szerint az a nő, aki gyerekeket szült neki, az a felesége, úgyhogy mondhatjuk azt is, hogy mi már összeházasodtunk, csak nem a szokásos módon." - mondta a lapnak lány, aki azt is elárulta: Majkával négy gyermeket terveztek, a fele már megvan, most jó lenne pici szünet.

24 óra