Csupasz fenekéről posztolt képet Tolvai Reni! Megőrülnek a férfiak

Villantásokért sosem megy a szomszédba, ez a kép minden korábbit felülmúl.

Tolvai Reni ma már jóval többet szerepel a lapokban az aktuális villantásaival, mint az énekléssel, amiben szintén ő az egyik legjobb. Az énekesnő szinte minden áldott nap megmutatja gyönyörű dekoltázsát, és korábban már arra is akadt példa, hogy megmutatta a popsiját is, de a mostani képe egy új időszámítás kezdete, ami a hátsókat illeti.

Alig egy hónapja is tett egy kísérletet, hogy megmutatja, a popsija sokkal feszesebb és kerekebb lett az elmúlt hónapokban. Feltehetően a sok edzésnek köszönhetően, hiszen Reni jó ideje aktívan sportol, hála szerelmének, Kállay Saunders Andrásnak. De ez még semmi!

 

@blissandbody.fitness ?? @patricia_fitnessmodel ❤️

A post shared by RENI TOLVAI (@tolvaireni) on

Ne feledkezzünk meg azokról a képekről sem, amiket Reni néhány hónapja Miamiból osztott meg a rajongóival. Az akkori nyaralására az édesanyját is magával vitte, az sem kizárt, ez a fotó az ő keze munkájának a gyümölcse. Azonban hála a friss popsis képnek ez is már csak a múlt!

És íme a csoda!

Reni a friss popsis képét megosztotta az Instagram oldalán, akkor még mi magunk is azon kezdtünk el vitázni, hogy vajon ez tényleg a popsija, vagy valami optikai trükkel akarja csak elhitetni velünk. Azon a képen ugyanis nem látszott minden. A fotó azonban az Insta-Storyjába is bekerült, és nincs többé kétségünk...

Íme Magyarország latin fenekű énekesnője!

Tolvai Reni