Pszichiátriára került Cinthya Dictator - így kezdődött minden!

Egy éve kezdődött minden, pszichiátria lett a vége. Cinthya Dictator végre megszólalt.

A napokban már egy élő videóban is utalt rá, kemény megpróbáltatásokon megy keresztül, hogy le tudja zárni a múltat. Cinthya Dictator akkor beszélt erről a rajongóknak, amikor egy tervezett garázsvásárról adott nekik információkat. Ő ugyanis meg szeretne szabadulni szinte mindentől, ami a múltjára emlékezteti, még a legkedvesebb ruhadarabjairól is hajlandó lemondani ezért.

Ma egy reggeli tévéműsorban újabb megdöbbentő részleteket árult el az állapotáról. "Van az a pont,amikor az ember beteg, és nem tudod már a fejedben irányítani. Belekerülsz egy örvénybe, és ha nem tudsz szabadulni, akkor segítséget kell kérni" - magyarázta Cinthya döntésének okait.

A művész elmondása szerint olyan álapotban került be a kórházba, hogy maga sem hitte, hogy ki tud belőle lábalni majd. Természetesen a legközelebbi barátok és rokonok folyamatosan biztatták, próbáltak erőt adni neki, megnyerje ezt a harcot.  A műsorvezetők kérdésére azt is hozzátette: nincs túl még a gyógyuláson, ez egy folyamatos munka. 

"Fontos a pozitív gondolkodás, de az orvosi segítség elengedhetetlen" – mondta Cinthya Dictator, aki elmondása szerint sokkal jobban van már, mint amikor bekerült a pszichiátriára.

Cinthya nemrég a saját videóblogjában számolt be róla, orvosi segítségre szorul. Sőt, saját magát rögzítette is a pszichiátrián, és ezt a felvételt is nyilvánosságra hozta. Megdöbbentő képsorokat rögzített.

 

24 óra