Nem titkolóznak tovább: itt az első közös kép Szalai Ádámról és híres szerelméről

Szalai Ádámot már többször összeboronálták a híres tévéssel, most közös kép árulta el őket.

Már tavaly felröppent a hír, hogy Angelina gyakran felbukkan a magyar futballsztár lakhelyén, Heidelbergben, a Nagy Ő egykori szereplője, modellként is is ismert bombázó azonban sosem erősítette meg, hogy Szalai Ádámhoz köze lenne. Sőt, a magyar válogatott támadója sem kommentálta a híreket. 

Végül Ausztria, Párizs és Bali buktatta le őket. Szalait tízezrek, Angelinat százezrek követik az Instagramon, nem is csoda, hogy lebuktak. Árulkodó képeket tettek közzé az elmúlt hónapokban. Párizs, síelés, Németország - ugyanazon a napon, ugyanonnan posztoltak.

 

A post shared by PicsOfTheDay (@picsoftheday001) on

A találgatásokkal azonban nem ment semmire a sajtó, így hónapokon át nem volt hír a párról. Néhány hete azonban új erőre kapott a kettejükről szóló pletyka - ismét két kép érkezett, egyértelmű bizonyítékok, hogy Szalai és Angelina egy pár. Íme a focista képe, június 17-én:

 

?

A post shared by AdamSzalai (@adaam_s_) on

És ugyanaz a medence egy nappal később egy másik szemszögből. Ezt a képet már a modell tette ki, ő beszédesebb volt, azt is elárulta, Balin nyaral éppen. Az meg már ezek után nem volt kérdés, kivel.

 

Time for lunch ?? #bali #holiday #summervibes #pooltime #coconut

A post shared by A N G E L I N A H E G E R (@angelinahegerofficial) on

Angelina most egy rajongó kérdésére ismerte el, egy éve rendszeres vendég Magyarországon, és imádja. A Ripost most azt is kiszúrta, végre közös kép is árulkodik, Szalai és a sztármodell egy pár.

 

A post shared by AdamSzalai (@adaam_s_) on

"Első közös videójukat Angelina egy autó anyósüléséről készítette, de egy pillanatra feltűnik a képen a volánnál ülő futballsztárunk is. A további fotókból kiderül az is, hogy a német híresség kedvenc itteni étele a töltött káposzta, és hogy párja kedvenc kikapcsolódása, a ráckevei horgászás és a Kis-Duna partján tapasztalt idilli csend őt is megigézte." - írja a lap, az árulkodó képeket ide kattintva nézheted meg!

Kattints a leleplező képekért!

24 óra