Kulcsár Edina megmutatta kisbabájuk arcát!

Záporoznak a like-ok és kommentek Kulcsár Edina legfrisssebb képe alá: megmutatta Medox arcát.

Néhány hét múlva végre a karjai között tarthatja majd első gyermekét a magyar szépségkirálynő, de addig akad még millió teendője, ami a rajongók kiszolgálását illeti. Kulcsár Edina szinte csak percekkel ezelőtt megosztotta az első olyan képet, amelyen már látni is lehet születendő kisfia arcát. Medoxot már most imádják a rajongók.

Pár napja sokan azt hitték, eljött a nagy nap. Kulcsár Edina szerelme egy kórházból osztott meg képet néhány napja, a rajongók rögtön elárasztották az oldalát gratulációkkal.

"Juhuuuu! A legnagyobb király vagy Kulcsár Edina!"

- kürtölte világgá a szépségkirálynő szerelme a közösségi oldalán egy kép alatt amit ő maga posztolt látszólag egy kórházból. A fotó azért volt megtévesztő, mert csak cipőket lehetett látni rajta, és mindegyiken úgynevezett lábzsák volt, amelyet a kórházak osztályain szoktak viselni a látogatók, hozzátartozók. Tucatszám érkeztek a kommentek, amelyeknek a lényege egy és ugyanaz: vajon megszületett a kis Medox? 

Sokan biztosra vették és gratuláltak is!

 

A post shared by András Szabó (@csut.i) on

Kulcsár Edina terhessége alatt úgy tűnt, a rajongói jobban aggódnak a születendő gyermeke egészségéért, mint a szépségkirálynő maga. Az elmúlt hónapokban már számos alkalommal bebizonyították ezt, aggódó üzenetek százait osztottak meg a képei alatt. 

Többször meg azért kellett magyarázkodnia, hogy rövid idő alatt látszólag nagyon sokat szedett fel a terhessége alatt. Sokszor már ő maga is visszaszólt az elégedetlenkedőknek: nem érdekli már, hogy néz ki, és mennyit hízik - majd leadja.

Legutóbb pedig már arról szóltak a hírek, hogy Edina a saját oldalán kotyogta el, mikor születhet meg a kisfiuk. "Nektek csak oroszlán jegyű gyereket tudok elképzelni! Én augusztusra szavazok!" - írta az egyik rajongójuk, és a legnagyobb meglepetésére Edina reagált is rá. "Annyit mondtunk csak, hogy nyár vége. Ebből aztán sok verzió született, de lassan úgyis meglátjátok a kis lábát vagy kezét az oldalamon. Bár azért pár hét még hátra van." - írta Edina egy bő hete.

Lehet, hogy Medox másképp döntött?

24 óra