Félelmetes! Meghalt a szépségkirálynő, majd a barátja - most újabb két holttest került elő! Ők

Alig egy hónapja írtuk meg, a démonjai legyőzték, öngyilkos lett a 32 éves szépségkirálynő. Egy hete a szerelme is elment - most pedig két újabb holttestről szóénak a hírek.

Depresszióval és anyagi gondokkal küzdött, június végén váratlan hír érkezett: elhunyt Sophie Gradon brit szépségkirálynő, volt valóságshow-sztár. A nem megerősített hírek szerint öngyilkosságot követhetett el.

 

Woke up like dis. Body suit and choker from my range @thefashionbibleuk @ak_annakelle

A post shared by Sophie Gradon (@sophiegradon) on

A nőre szülői házában találtak rá, halálhírén nem csak az ismerősei, az egész világ megdöbbent.The Sun híre szerint önként vethetett véget az életének, az utóbbi időben ugyanis a problémái kezdtek felülkerekedni rajta. A lap szerint legbensőbb érzéseit szűk környezetében is titkolta, igyekezett vidámnak, kiegyensúlyozottnak tűnni, valójában belül nagy harcot vívott. 

A nő exe összeomlott szerelme elvesztése miatt, egy hete pedig ismét szörnyű hír érkezett: Sophie párja, Aaron Armstrong is halott. Holttestét az angliai Blythben találták meg, az első hírek szerint a 25 éves férfi halálához egy másik személynek is köze lehet.

A brit kisvárost most újabb tragédia rázza meg. Egy testvérpár halála miatt gyászol Blyth, a 27 éves Darryl és a huszonkét éves Dylan Smith szintén öngyilkos lehetett. Ők szintén néhány héten belül dobták el maguktól az életet és ami igazán ijesztővé és rejtélyesség teszi a haláleseteket, a testvérpár jóban volt a sztárpárral, együtt nőttek fel. 

 

24 óra