Váratlanul, az utolsó pilanatban rúgták ki az RTL Klub sorozatsztárját!

A sorozat kedvéért tért haza Amerikából, és a sorozat kedvéért nem vállalt más munkát októberig - most kirúgták.

Ubrankovics Júlia az Index híre szerint többször a saját költségén repült haza a tengerentúlról, hogy részt vehessen A Tanár forgatásain. Az RTL sorozatának női főszereplőjétől a lap szerint most mégis megvált a csatorna. A második évad promócióiban kellett volna részt vennie októberig, így a hirtelen távozása sokakat meglepett. Pláne, hogy egyelőre magyarázat sincs rá.

A német Der Lehrer alapján készült magyar sorozat készítői valamiért nem lehettek elégedettek a színésznővel, "állítása szerint, mindössze hetekkel a második évad forgatása előtt közölték zárt ajtók mögött, hogy nem tartanak igényt szolgálataira a jövőben." - írja az Index.

Jelen helyzetben ráadásul úgy tűnik, az sem biztos, hogy folytatódik a sorozat.

„A helyzet az, hogy A Tanár c. sorozatunkkal kapcsolatban eddig még semmilyen hivatalos nyilatkozatot nem tettünk a folytatásra vonatkozóan. Nemrégiben kb. ugyanezeket a kérdéseket tette fel a Blikk, akik nagyjából az alábbi választ kapták: Nagyon nagy öröm, hogy a sajtó munkatársai annyira sikeresnek tartják A Tanár c. sorozatot, hogy biztosak a következő évadban. Amint lesz a sorozat folytatásáról és a szereplőkről a nyilvánosságnak szánt információnk, azt a sajtó tudomására fogjuk hozni." - idézte a lap a csatorna válaszait.

Ubrankovics a sorozatnak köszönhetően idehaza is ismert arc lett, elmondása szerint szeretett a csatornával dolgozni és a munkájával is elégedettek voltak.

A lap cikke alapján három lehetséges forgatókönyv létezhet a jövőre nézve: nem folytatódik a sorozat, Nógrádi Klaudia tanárnőt kiírják, vagy új színésznőt keresnek a szerepére.

 

24 óra