Szenzáció! Magyarok nyerték a brit tehetségkutató megadöntőjét! Ezzel a produkcióval

A Britain's Got Talent online szavazást hirdetett, a győztesek győztesét keresték.

A tehetségkutató a nyári szünetben sem alszik, ami a közösségi oldalakat illeti: a műsor készítői most arra kérték a rajongókat, szavazzák meg, melyik az a nyertes produkció, amelyik a leginkább tetszett nekik az elmúlt évekből. 

A szavazás végeredményét a közösségi oldalukon kürtölték világgá, amelyből kiderült, a 2013-as magyar nyertes Attraction Black Light Theater nyerte a legek csatáját.

"És igeeeeen! Az Attraction minden idők legjobb Britain's Got Talent produkciója! Tudtuk, hogy akkor öt évvel ezelőtt valami különlegeset alkottunk és megnyertük a versenyt, de az, hogy a BGT összes eddigi produkciója közül a mi előadásunk lett a legjobb, az óriási elismerés! Több mint 700 000 jelentkező közül, 12 év legnevesebb győzteseivel megküzdve, MAGYAR produkció lett a világ legnagyobb tehetségkutatójának a legjobbja! Ez a cím innentől kezdve már elvehetetlen tőlünk! Ez az igazi elégtétel számunkra és a közvetlen egyértelmű visszajelzés, ami a közönség határozott véleményét mutatja. Mi kaptuk a verseny során az egy mérkőzésen belüli legtöbb szavazatot! Csodálatos érzés! Büszkék vagyunk erre a fantasztikus eredményre és mindent meg fogunk tenni, hogy Magyarország jó hírét vigyük szerte a világban! Köszönjük!" - írták a közösségi oldalukon.

Az Attraction a Twiste & Pulse nevű táncos formációval került szembe a szavazás döntőjébe, a műsor készítői pedig egy párbaj videót is készítettek a párosról. Úgy tűnik, a magyarok kiütötték a két srácot.

 

24 óra