70 ezer rajongót vesztett ez a nő, mert kitette ezt a képet az Instagramra!

Mindent trendet egy "ellentrend" követ és ezt a közösségi oldalakon is meg lehet figyelni. Ez a nő most sokat bukott ezzel.

Az elmúlt években milliószám csodálhattuk meg a gyönyörű ruhákban pózoló, talpig sminkben virító női fotókat az Instagramon, az utóbbi hetekben azonban ennek az ellenkezője kezdett trendivé válni. Smink nélküli arcok, kitekert pózokban.

A népszerű modell, Sophie Gray jelentős döntésen van túl, csatlakozott egy lázadó Instagram-mozgalomhoz. Mindezt egy posztban jelentette be egy éve, amiben leírja, ez az utolsó kép, amin a testével szerepel majd az oldalon. "A kockahas és a combok nem tesznek már boldoggá. A pizza és a süti nagyon finom." - írja Sophie, hozzátéve: elege van az egészből, szerinte baromság állandóan a testünkre és egészségünkre figyelni.

 

A post shared by Sophie Gray (@wayofgray) on

Amióta Sophie nyilvánosságra hozta ezt a posztját, hetvenezer követővel csökkent a tábora. 430 ezren lesték az életét, tekintettek rá példaképként egy évvel ezelőttig, mára ez a szám már csak 360 ezer. Augusztusban már eredménye is volt az új életének, hihetetlen posztban hozta nyilvánosságra azt is. "Sophie vagyok és ma így keltem fel. És nagyon örülök, hogy az elmúlt napokban nagyon sok új barátom lett. Barátok, nem követők!" - írta a képéhez.

Azóta Sophie igyekszik rendszeresen emlékeztetni a követőit, miben más és miben boldogabb az élete az előzőnél. "Ma megreggeliztem, aztán elmentem egy őstremelői piacra, ahol csokoládéba mártott mandulát ettem, ebédeltem és megettem ezt a fánkot. Most sportolok majd, sétálok a kutyámmal aztán vacsora. Egy szuper napnak tűnik ez. Az is - de nem nekem. Ez egy olyan nap, amilyet Miss Fitnessként soha nem élvezhettem volna" - írta ez alá a képe alá.

 

A post shared by Sophie Gray (@wayofgray) on

 

24 óra