Megszületett a magyar sztárpár harmadik gyermeke! Képek is vannak

Nem tervezték a harmadik babát, de természetesen nagyon örülnek neki - az éj leple alatt meg is érkezett.

Varga Ferit és Balássy Betty-t sikeres pop duóként ismerte meg az ország. De nem csak azért szeretjük őket a 2007-ben Fonogram díjjal is kitüntetett páros mindig csodás példát mutatott azzal, ahogy boldog harmonikus családként jelentek meg a médiában.

A pár életébe váratlan meglepetésként érkezett a harmadik kisgyermek, nem tervezték, az élet döntött úgy, hogy újból szülők legyenek. És aki ismeri őket tudja, hogy a harmadik csöppség is a legjobb helyre érkezett. 

"És indulás... Drukkoljatok!" - írta ki a közösségi oldalára Betty csütörtökön késő este, a hajnali órákban pedig már arról számolt be, megérkezett Miksa. "Minden rendben. Jól vagyunk!!! Varga Miksa Bendegúz 53 centiméter és 3250 grammal megékezett a mi kis világunkba. Éjfél előtt 3 perccel kicsusszant a Drágám. Köszönöm a szurkolást. Betty" - írta és meg is mutatta gyermeküket.

Kora reggel aztán újabb fénykép érkezett a Varga-Balássy család legkisebb tagjáról: Miksa látszólag nagyon kiegyensúlyozott baba, és egy hatalmas alvással indította földi életét. Gyönyörű! Szívből gratulálunk!

 

24 óra