Megrázó: a szépségkirálynő után három héttel a barátja is meghalt!

Rejtélyes módon.

Megrázó: a szépségkirálynő után három héttel a barátja is meghalt!

Alig három hete írtuk meg a szörnyű hírt, a démonjai legyőzték, öngyilkos lett a 32 éves szépségkirálynő. A párja is halott.

Depresszióval és anyagi gondokkal küzdött, június végén váratlan hír érkezett: elhunyt Sophie Gradon brit szépségkirálynő, volt valóságshow-sztár. A nem megerősített hírek szerint öngyilkosságot követhetett el.

 

Woke up like dis. Body suit and choker from my range @thefashionbibleuk @ak_annakelle

A post shared by Sophie Gradon (@sophiegradon) on

A nőre szülői házában találtak rá, halálhírén nem csak az ismerősei, az egész világ megdöbbent.The Sun híre szerint önként vethetett véget az életének, az utóbbi időben ugyanis a problémái kezdtek felülkerekedni rajta. A lap szerint legbensőbb érzéseit szűk környezetében is titkolta, igyekezett vidámnak, kiegyensúlyozottnak tűnni, valójában belül nagy harcot vívott. 

Alig egy hónapja köszöntötte szerelmét a születésnapján. Nem lehet egyelőre biztosat tudni a nő haláláról, de exe összeomlott szerelme elvesztése miatt. A közösségi oldalán csak annyit közölt: a szívében örökké őrzi majd őt.

 

Happy Birthday Baby 🎂💖

A post shared by Sophie Gradon (@sophiegradon) on

És most itt az újabb szörnyű hír: Sophie párja, Aaron Armstrong is halott. Holttestét az angliai Blythben találták meg, a halálának okát a boncolása után tudják megmondani, de már most azt feltételezik, a 25 éves férfi halálához egy másik személynek is köze lehet. Hogy mire céloznak? - rejtély.

A férfi utoljára két napja osztott meg egy képet, természetesen volt szerelmével közöset. Látszólag azóta sem sikerült feldolgozni a tragédiát, így nem lennénk meglepve, ha önként szeretett volna véget vetni a szenvedéseinek.

 

24 óra