Megvan a férfi, aki VV Fanni holttestével egy autóban utazhatott!

Együtt utazott a tragikus estén a gyilkosság feltételezett elkövetőjével egy férfi - a Blikk most rátalált.

"Egy közösségi oldalon hirdette meg a sofőr az utat, Budapestről ment Siófokra. A XIII. kerületben, az egyik bevásárlóközpontnál szálltam be az autójába. Csak egy hátizsák volt nálam, az végig a lábamnál volt az ülésnél. A sofőr fel sem ajánlotta, hogy tegyük be a csomagtartóba" - mondta a férfi a lapnak, akinek semmilyen különös dolog nem tűnt fel az út során.

Alkalmi sofőrjével, B. Lászlóval jót beszélgetett az út során. Márpedig a rendőrségi nyomozás adatai szerint Fanni holtteste ezalatt végig a csomagtartóban lehetett. A férfi megdöbbent, amikor kihallgatásra hívták a zsaruk.

"Utólag nagyon fura belegondolni, hogy ott lehetett egy lány holtteste a kocsiban. Ha tudtam volna, természetesen nem szállok be, és nyilván tettem volna valamit. Nem akarom elhinni, hogy ez valóban megtörténhetett. Mi lett volna, ha több táskám, holmim is van, és a csomagtartóra is szükség van?" - tette fel kérdését a Blikk megkeresésére.

VV Fanni tavaly november 20-án tűnt el, néhány nappal később őrizetbe vették a dunaújvárosi B. Lászlót. A férfi tagadja, hogy megölte volna a lányt. Fanni édesanyja viszont azt mondta a Blikknek, szerintük az az ember ül előzetesben, akinek kell.

24 óra