Ekkora eljegyzési gyűrűt csak Justin Bieber vehetett "élete szerelmének"!

Selena romokban.

Ekkora eljegyzési gyűrűt csak Justin Bieber vehetett "élete szerelmének"!

Az elmúlt két napban minden Justin Bieber és Hailey Baldwin eljegyzése körül forgott és már a családalapításnál tart a történet, de érdemes egy picit megállnunk a jegygyűrűnél.

Justin Bieber kibékült Hailey Baldwinnal, és azóta szinte egész álló nap nyilvánosan csókolóznak, sétálnak, szerelmesek, és üzengetnek több milliós közösségi oldalaikon. Selena Gomez állítólag már eddig sem viselte jól, hogy a férfi, aki iránt az érzései azóta sem múltak el, már sokadszor ültette fel, és most egy másik nő kap meg tőle mindent, amire ő maga is vágyott. Például egy jegygyűrűt, de még milyet.

 

A post shared by PicsOfTheDay (@picsoftheday001) on

Justin a Bahamákon nyaral párjával, akit nyilvánosan is "élete szerelmének" nevezett. Ott kérte meg a kezét is és ott fotózták le a lány gyémántgyűrűjét is. Tekintélyes.

 

literally congrats to you both #justinbieber #haileybaldwin

A post shared by BELIEBER ❤️ (@bieber_in_my_soul) on

És ez még mind semmi. Justin most egy közös képük alatt gyakorlatilag azt jelentette be, rövidesen ők már egy család lesznek. Akármit is jelentsen ez. De természetesen sokan már most arra gondolnak, nem kizárt, hogy Hailey máris gyermeket vár. Ez megmagyarázná a hirtelen lánykérést is. 

 

24 óra