Itt az új szépségkirálynő: ő lett Magyarország Szépe 2018-ban!

Koronáztak.

Itt az új szépségkirálynő: ő lett Magyarország Szépe 2018-ban!

Vasárnap este rendezték meg a Magyarország Szépe versenyt, ismét királynőt választott az ország.

A döntőbe jutott tizenhat lány négy-négy különböző ruhában mutatta meg magát a zsűrinek, az egyes körökben legkevesebb pontot kapó 2-2 lány pedig búcsúzott a versenytől. Nagy volt a tét, hiszen a győztes egy éven át viselheti a Miss World koronáját és képviselheti országunkat a világversenyen.

A második udvarhölgy, azaz a harmadik helyezett a 21 éves budapesti Józsa Eszter lett. Édesanyjának nem árulta el, hogy jelentkezett a versenyre, meglepetés volt a számára. Nagyon édesszájú, de vigyáz az alakjára, ezért magának készít cukormentes süteményeket. Nagy állatbarát.

Második helyezett, a Miss World első udvarhölgye Galambos Patrícia lett. A 21 éves lány könnyen alkalmazkodó, életvidám, pozitív kisugárzású, mindig mosolygós személyiségnek tartja magát. A Budapesti Gazdasági Egyetem pénzügy és számvitel szakán tanul. Angolul és oroszul beszél, nagyon szeret sportolni, hobbija a wakeboard, a rajzolás és a varrás.

A Miss World idei nyertese pedig Szarvas Andrea! A 20 éves lány a Békés megyei, Vésztőn él családjával. Közszolgálati ügyintézőnek tanul. A család hobbiként struccokat tart, a ház körüli teendőkből ő is kiveszi a részét. Mindennapjaiban fontos szerepet tölt be az egészséges életmód. Szenvedélye a zumba.

24 óra