Már férjhez is ment Alexa? - Olvasónk árulkodó képet küldött!

Másfél hónapja vannak együtt.

Már férjhez is ment Alexa? - Olvasónk árulkodó képet küldött!

Egy 26 évvel idősebb, ötgyermekes férfivel jött össze Alexa másfél hónapja. A TWN.hu egyik olvasója szeirnt már az esküvőn is túl lehet a pár. Meglepő képet küldött.

„Ahogy betettem a lábamat, egyből úgy éreztem, hogy otthon vagyok, minden olyan természetes és jó volt. Persze, azóta szinte öt percre sem engedtük el egymást. Remélem, hogy ez egy életen át fog tartani. Balázs fiaival is nagyon jól kijövök. Az sem okoz problémát, hogy korban bizony közelebb állok hozzájuk, mint az édesapjukhoz, ugyanis 26 év van közöttünk – mesélte május végén a Story magazinnak új párja kapcsán Alexa, a rajongói azonban a kezdetektől nehezen emésztik meg, hogy egy tőle két és fél évtizeddel idősebb férfivel kötötte össze az életét.

 

♥️

A post shared by Farkas Balázs (@farkas.balazs.arpad) on

Talán ez lehetett az oka annak is, hogy amióta felvállalták szerelmüket, többen azt pedzegetik Alexa közösségi oldalán is, biztosan agymosáson ment keresztül, egy szekta tagja lett, vagy épp összekeveri a tiszteletet a szerelemmel, ezért mondhatott igent Balázs közeledésére. 

 

🙏🏼🌷😳

A post shared by Farkas Alexandra (@alexa_vagyok) on

"A mester és tanítványa viszony nálam indult el először. Tovább néztem, mint kellett volna. Mikor így elmerengsz valakin, csak nézed és mesél és néztem, néztem, néztem és láttam, hogy a többiek már rég mással foglalkoznak, én meg még mindig őt nézem. És elmondtam neki, hogy szerelmes vagyok belé" - ezeket Alexa már a TV2 Mokka élő adásában árulta el új szerelme kapcsán. Kijelentései miatt ismét céltábla lett.

És íme az újabb érdekes fejlemény!

A TWN.hu egyik hűséges olvasója meglepő dologra hívta fel a figyelmünket: Koholák Szandra, azaz Alexa a közösségi oldalán megváltoztatta a nevét. Több mint 140 ezer rajongó figyeli ott minden lépését, kizárt, hogy titkolni szeretné, ismét jelentős fordulat állt be az életébe - a neve már Farkas Alexandra. 

Csak nem férjhez ment?

Kíváncsian várhatjuk az újabb vallomást: vajon tényleg kimondta a boldogító igent kedvesének, Balázsnak, vagy csak így is azt szerette volna érzékeltetni, ő ma már a férfi másik fele, teljes értékű társa.

 

24 óra