Közösségi oldalon bukott le - Saját magát leplezte le Dzsudzsák Balázs?

Alig egy napja derült ki, nem hosszabbít szerződést Dzsudzsák Balázs és az Al-Vahda, azóta már az is kiderült, a Fradi biztosan nem szerződteti. Úgy tűnik, a játékos most "elárulta", mi lesz vele...

Miután kiderült, nem az Egyesült Arab Emirátusokban folytatja a karrierjét, azonnal megindultak a találgatások Dzsudzsák Balázs jövőjét illetően. Majd nem sokkal később kiderült, a Ferencváros mára rendkívüli sajtótájékoztatót hirdetett meg. Dzsudzsák a Ferencvárosban? - tették fel a kérdést egyre többen, de a választ már a sajtótájékoztató előtt kiderült.

"Szó sincs róla, Balázs nem igazol hozzánk" – közölte a Bors megkeresésére a Fradi válaszát.

 

✌️⚽️?

A post shared by Dzsudzsak Balazs (@balazsdzsudzsak7) on

Pedig többször fölvetődött, hogy a 31 éves középpályás hamarosan lezárja a tíz éve tartó légióskodását. Ráadásul mára az is kiderült, a focista két évre már aláírt a klubbal, a Groupama Aréna egyik VIP-páholyát bérli jelentős összegért, amire a neve is kikerült.

 

Nekem a Balaton...????

A post shared by Dzsudzsak Balazs (@balazsdzsudzsak7) on

S hogy mi lesz így a magyar válogatott csapatkapitányával? A legfrissebb hírek szerint Törökország lehet a végállomás. Ráadásul mindez úgy derült ki, hogy Balázs saját magát leplezte le az interneten. A Trabzonspor szurkolói töltöttek fel egy képet róla, megemlékezve a pletykáról, hogy a magyar focista hozzájuk igazolhat. Hogy-hogy nem, Dzsudzsák saját maga is likeolta a bejegyzést. Azaz nagyon is érdeklődik a klub és a szurkolói iránt. 

24 óra