Videóban osztotta ki Kasza Tibit a felesége!

Miután néhány hete kiderült, Tibi és felesége rövidesen szülők lesznek, a pár azt sem sokáig hallgatta el, hogy kislányt, vagy kisfiut hord-e Manker a szíve alatt. Természetesen a rajongók most egy ideje azt találgatják, megvan-e már a neve a picinek.

Aki pedig nem látta Tibi és Manker első, hat évvel ezelőtt megjelent közös képét, annak érdemes ránéznie. Sőt, a sztori sem mindennapi, ahogy ez elkészülhetett. "Az első fotó ami megjelent rólunk nyilvánosan 6 éve kb. Vacsorázni voltunk és sikerült egy olyan plázát választani, ahol éppen valami filmpremier volt. Kijöttünk gyanútlanul az étteremből és mint a filmekben ott térdelt vagy 5 fotós és kattogtak a gépek. Akkor még nem tudtuk, amit most már igen, hogy már örökre társak maradunk Manócskám" - írták ki Tibiék a képhez, amelyet a most indult családi oldalukra, a Manófejek-re töltöttek fel.

Egy kismamának mindig igaza van.

Néhány napja még azon mosolygott az ország, hogy napvilágot látott az első közös képük, most máris itt az újabb örömforrás: Kasza Tibit egy videóban osztotta ki a felesége. Akiknek van már gyermeke, pontosan tudják, hogy a várandósság ideje alatt a kismamák elég szeszélyesek tudnak lenni, gyanítjuk, most itt is valami hasonló dologról lehet szó. Manker azt nehezményezte párjának, hogy az ő élő videójában Tibi nem hagyta szóhoz jutni. Tibi erre kamerát ragadott, hogy egy másik videóban tisztázza a nézeteltérést. Természetesen az a videó is felkerült,

Manker tündéri magyarázata pedig mindent visz, íme:

 

Hiszti van ???

A post shared by KASZA CSALÁD (@manofejek) on

24 óra