Megmutatta! Hatalmasat nőtt Kasza Tibi feleségének pocakja!

Másfél hónapja már, hogy Kasza Tibiék bejelentették, babát várnak, azóta hihetetlenül sokat nőtt már Manker pocakja.

Május végén robbant a bomba: Kasza Tibi és gyönyörű felesége egy megható videóval tudatta a világgal, rövidesen ők is szülők lesznek. A bejelentés követően alig egy héttel meg is mutatták Manker kismama pocakját, azóta viszont már újabb hónap telt el. Most, a legfrissebb képüket látva sokaknak kikerekedett a szeme: Manker pocakja az elmúlt hetekben hatamasat nőtt, nem csoda, hogy Tibi büszkén mutogatja őt a világnak.

"Gyere kislányom! Apu majd jól elkényeztet, aztán anyu menti majd a menthetőt"

- írta Tibi ehhez a korábbi képéhez most a Facebookján, hatalmas mosolyt csalva a rajongóinak az arcára.

 

❤️?❤️

A post shared by Kasza Tibor (@kaszatibiofficial) on

"Fantasztikus napról-napra látni, hogy gömbölyödik Manó pocakja. Igyekszem a legkülönösebb gasztronómiai kívánságait is teljesíteni, de hozzáteszem, nem könnyű Budapesten este 11-kor sajtos-tejfölös lángost keríteni" - mondta a büszke apuka jó egy hónappal ezelőtt a TWN.hu-nak. vajon mit mondana most?

 

Családi szundi ❤️ Aztán nem fejbe rugni apádat kislányom ?❤️

A post shared by KASZA CSALÁD (@manofejek) on

Egy ideje az sem titok már, Manker egy kislányt hord a szíve alatt. Kasza Tibi korábban azt is elmondta, közhely, de neki csak az a fontos, egészséges legyen a pici. "Nagyon őszintén mondom, egyáltalán nem foglalkoztatott, hogy kisfiú, vagy kislány lesz a babánk, csak az érdekelt, bármekkora közhely is, hogy egészséges legyen. De most, hogy kiderült, talán magamnak is bevallhatom, reménykedtem egy gyönyörű kislányban. Már előre tudom, ő lesz életem nagy szerelme, persze Manker mellett." - mondta lapunknak Kasza Tibi.

 

Gyere drága kislányom ❤️ Apu vár és mindent meg fog engedni neked ?

A post shared by Kasza Tibor (@kaszatibiofficial) on

 

24 óra