Hátborzongató sms-eket kap éjszakánként VV Fanni édesanyja!

Rejtélyes üzenetek érkeznek éjszakánként VV Fanni édesanyjának telefonjára. Decemberben jött az első.

"Sok jós meg médium próbálta felvenni velünk a kapcsolatot, mindegyikük mást mondott arról, hol van Fanni, mi történt vele. Egy férfi még decemberben írt először, hogy már csak a lányom csontjait fogják megtalálni. Sokáig hallgatott, aztán az elmúlt héten kétszer is írt, mind a kétszer ezt. Nem tudom pontosan, ki lehet ő, honnan veszi ezeket a dolgokat" – mondta a Blikknek Fanni édesanyja, Kati, aki nem akar feljelentést tenni, nem akarja leterhelni a rendőröket, hogy azok a lánya megtalálására koncentrálhassanak.

Az édesanya nem tudja túltenni magát lánya elvesztésén, nincs nap, hogy ne gondolna rá.

"Beszélek is hozzá, sőt, a szobájába is mindig bemegyek. Nagyon nehéz pillanatok azok, sosem állom meg sírás nélkül, ahogy nézem a ruháit, az ágyát, és tudom, hogy ő már soha nem jön vissza" – mondta megtörten az asszony, akit van, aki nyugtat.

"A nyomozó mindig megnyugtat, hogy minden a legnagyobb rendben, jól halad az ügy. Remélem, egyszer kiderül, mi is történt akkor este. A férfinak, aki előzetesben ül, neki nem tudok mondani semmit. Csak kérem, hogy mondja el, ha tud valamit. Olvastam, hogy siralmasan érzi magát a rácsok mögött. Hát mi is így élünk, nyolc hónapja már" – mondta elcsukló hangon az asszony a Blikknek.

24 óra