Elképesztő átalakulás! Szívdöglesztő pasi lett Kasza Tibi testvére!

Húsz évvel ezelőtt alapították meg a Kasza-testvérek és Lajtai Kati a Crystal együttest. 

Mint a mesében: három vidéki fiatal arról álmodozott a kilencvenes évek végén, hogy az egész ország az ő dalaikat énekli, s az álomból néhány év alatt valóság is lett. Kasza Tibi és testvére Gábor a szentesi gimnáziumban ismerte meg Lajtai Katit. 1998-ban pedig megalakult a Crystal, 2000-ben pedig az első nagylemez, a Két utazó.

A slágerlistákon ezt követően éveken át hallhattuk a zenekar dalait, a formáció végül 2010-ben feloszlott. Tibi szóló- és tévés karrierbe kezdett, Lajtai Kati édesanya és énektanár. S hogy mi lett Tibi testvéréből? Egy biztos - egy sármos férfi.

 

I'm looking forward to ??? #CelineDionLive2017

A post shared by Kasza Gábor (@thelastharpoon) on

S hogy mivel foglalkozik Gábor? Kasza Tibi néhány éve ezt is elárulta. "Anyu rengeteget dolgozott, így mi a bátyámmal mindig egymásra vigyáztunk, amiből rendkívül erős kötődés, jó értelemben vett egymásrautaltság alakult ki. Mindig megrökönyödve hallgatom azokat a történeteket, amikor testvérek összevesznek és évekig nem állnak szóba egymással, számomra ez elképzelhetetlen" – mondta akkor a Borsnak, és az sem titkolta el, Gáborral mai napig együtt dolgoznak és minden megkeresett forintjuk közös.

 

???? #justcruisin #rakpart

A post shared by Kasza Gábor (@thelastharpoon) on

"Mindenünk, amink van, közös, minden megkeresett forint kivétel nélkül, és nem is éreztetjük soha a másikkal, hogy többet vagy kevesebbet tesz valamiért, mert mi mindent együtt érünk el. Minden egyes cégemben ügyvezető Gabi, valamennyi koncert szervezésében, egyáltalán mindenben részt vesz, tehát az egész birodalmat úgy építettük fel, hogy mindenünk közös" - mondta a Borsnak Tibi két éve.

Ami biztos: az elmúlt évek nem csak Tibinek, Gábornak is jót tettek. Testvéréhez hasonlóan ő is rengeteget fogyott. Ma már feltehetően mindketten csak mosolyognak, ha a kezükbe akad egy régi lemezborító, amelyen mindketten jóval kerekebben mosolyogtak a világra.

 

Angliában is csak a Starbucks ???#starbucks #itsraining #leeds #coffee

A post shared by Kasza Gábor (@thelastharpoon) on

24 óra