25 év után ért véget az álomházasság - válik a színésznő!

Csak kevesen tudják, a hatalmas sikert arató Bazi nagy görög lagzi című film egy igaz történet alapján készült - a főszerepet alakító színésznő története alapján. És a hír ezért lesz különösen drámai...

Nia Vardalos-nak egy csapásra hozott világhírnevet a 2002-ben bemutatott vígjáték, amelyet nem csak ő maga írt, a női főszerepet is magára osztotta. Hogy is bízhatta volna másra, mikor a saját történetéből született A Bazi nagy görög lagzi? 

A történet egyszerű: egy középosztálybeli görög-amerikai nő szerelmes lesz egy felső középosztálybeli, nem-görög fiatalemberbe. A szülői tiltás ellenére a szerelmesek mindent feladtak a kapcsolatukért, és ennek köszönhetően Nia-éknak az egész világ szorított, hogy boldogok legyenek. Nos, a színésznő most bejelentette, 25 év után válnak a férjével.

A hírt a TMZ közölte, a rajongók is csak találgatnak egyelőre, mi vezethetett el idáig. Nia és férje, Ian Gomez arról is mindig őszintén beszélt, hogy nagyon szerettek volna közös gyermeket. Tizenháromszor próbálkoztak mesterséges megtermékenyítéssel is, de nem jártak sikerrel. Végül 2008-ban örökbe fogadtak egy kislányt.

Válásukkal azonban most egy újabb álom ér véget: hiába szorított értük a világ, a jelek szerint a bazi nagy görög szerelemnek csak huszonöt évet írt az élet.

 

24 óra