Megmutatta dögös feleségét Gáspár Laci - így ünneplik házassági évfordulójukat!

Miután másodszor is elvált, a szerelem egy koncertjén érkezett meg az életébe, jelenlegi párja, Niki képében.

A lány Gáspár Laci egyik legnagyobb rajongója volt, egy koncertje után lépett oda hozzá, hogy autogrammot kérjen tőle. A szikra azonnal lángra gyúlt közöttük, napra pontosan négy évvel ezelőtt pedig örök hűséget fogadtak egymásnak.

"Még mielőtt először találkoztam Lacival, anyukámnak viccesen azt mondtam, hogy az esküvőmön Laci fog énekelni. Édesanyám pedig azt válaszolta, hogy képzelem én azt, hogy egy ilyen híres énekes ott lesz az esküvőmön" - nyilatkozta korábban a Meglepetés magazinnak Niki, aki hozzátette: azt soha nem gondolta volna, hogy Laci nem az énekes, a vőlegény lesz a lagziján.

 

Sosem gondoltam volna,hogy Dubajban fogok csajozni! ❤❤❤#életemszerelme

A post shared by Gáspár Laci (@gasparlaci) on

"Tudom, hogy Isten küldte nekem ezt a gyönyörű és okos nőt. Niki nagyon jó hatással van rám. Mi ketten együtt vagyunk egy egész" - mondta a lapnak akkor az énekes, aki a házassági évfordulójukat most egy közös képpel tette emlékezetessé. Szerelmét ritkán teszi közszemlére, a jeles alkalom kedvéért kivételt tett. A szerelmesek Görögországban ünnepelnek.

Lacinak és Nikinek két évvel ezelőtt született meg a közös gyermeke, Noel. Vele együtt már három lurkó büszke édesapja az énekes, és az is jól látszik, a srácok nagyon jól kijönnek egymással is.

Élete szerelme - írta ki egy korábbi képéhez, és bizony sokan a csodájára járnak Laci barátnőjének. Egy ilyen nőt nem csak meghódítani szabad, meg is kell tartani. Márpedig Laci egy igazi főnyeremény.

24 óra