Senki sem tudta megnyugtatni a repülőn őrjöngő férfit, majd odalépett egy 15 éves lány és csoda történt

Egy tizenöt éves lányt ünnepel a világ.

Az Alaska-Airways Bostonból induló járatán történtekre nem nagyon vannak szavak. Az utasok elmondása szerint ilyet csak filmekben láthattak eddig, minden bizonnyal csoda történt. A 64 éves majdnem teljesen vak és siket Eric-et a repülőtér személyzete segítette fel a járatra. Amikor elindult a járat, akkor kezdődtek a nehézségek.

A férfi beszélni tudott, azonban nem értett semmit, a személyzetet kemény nehézségek elé állította a helyzet. Amikor itallal kínálták, akkor vált drámaivá a helyzet. A beteg férfi hirtelen felállt, és nyugtalanul hadonászott és ordibált. Aztán megtörtént, amire senki nem számított.

Egy 15 éves lány, Clara felállt a helyéről és odament a férfihoz. Ismerte a jelnyelvet és "megszólította" a férfit. Amikor megfogta a kezeit, és tudta, valaki megérti őt, megnyugodott és leült a helyére. Clara diszlexiás volt, az iskolában döntött úgy, hogy megtanulja a jelnyelvet, hogy könnyebben boldoguljon majd az életben. Clara és Eric végig beszélgették az utat. 

Kettejüket az egyik utastáruk le is fotózta, a képet pedig feltöltötte a Facebook-ra a történettel együtt. Lassan a másfél millót közelíti a likeok száma, a posztot jelenleg hétszáz ezren osztották meg.

24 óra