Kislányuk miatt támadják Kasza Tibit és feleségét!

Még egy nap sem telt el, hogy Kasza Tibiék elárulták, kislányuk születik majd, máris egy durva támadással kell szembenézniük.

Szombaton a déli óráktól másról sem szóltak a hírek, mint Kasza Tibiék születendő gyermekéről. Azok után, hogy az elmúlt hetekben már nem csak Tibi és Manker rajongói, de a médiában dolgozók zöme azt találgatta, vajon miért látni egyre ritkábban párja mellett a tévéstúdiókban és posztol egyre kevesebbet a közösségi oldalán Tibi felesége, a sztárpár három hete bejelentette, rövidesen szülők lesznek. Tegnap a TWN.hu-nak pedig már születendő babájuk nemét is elárulták.

"Nagyon őszintén mondom, egyáltalán nem foglalkoztatott, hogy kisfiú, vagy kislány lesz a babánk, csak az érdekelt, bármekkora közhely is, hogy egészséges legyen. De most, hogy kiderült, talán magamnak is bevallhatom, reménykedtem egy gyönyörű kislányban. Már előre tudom, ő lesz életem nagy szerelme, persze Manker mellett." - mondta lapunknak Kasza Tibi.

Nem telt el egy nap a nagy bejelentés óta, máris megdöbbentő hír érkezett a szerkesztőségünkbe: születendő kislányuk miatt durva támadás áldozata lett a pár, egy édesanya nyilvánosan ment nekik.

Megdöbbentő dolgokat állít!

Kattints az anya megdöbbentő szavaiért!

24 óra